Askarruttaako vesikaivosi veden laatu? Toteutamme vesikaivojen vesianalyysit kokonaispalveluna

Suomessa saamme nauttia yhdestä maailman korkealaatuisimmista pohjavesistä. Tämä ei kuitenkaan takaa että käytössä oleva kaivovesi olisi aina korkealaatuista. Oletko tietoinen oman vesikaivosi vedenlaadusta? Suositusten mukaan kaivovesi tulisi tutkia 3 vuoden välein. Palveleva laboratoriomme auttaa sinua tutkimaan käytössä olevan vedenlaadun ja löytämään tarvittaessa ratkaisut turvalliseen veden saantiin.

Suomen kaivovesissä tyypillisimmät ongelmat ovat korkea rauta- ja mangaanipitoisuus, sekä veden matala pH-arvo. Pintavesi ja sen mukana syntyvät haittatekijät kuten humus, sekä maanpinnalta kulkeutuvat bakteerit haittaavat myös turvallista kaivoveden käyttöä.

Juomaveden tulisi olla väritön, hajuton ja mauton. Tämäkään ei kuitenkaan takaa sitä, että kaivovesi olisi turvallista käyttää. Maaperässä ilmenee ihmisen terveydelle haitallisia ainesosia, jotka voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa käyttäjälle vakavia terveyshaittoja, kuten esimerkiksi syöpää.


Miksi valita meidät kumppaniksi?

Laboratoriomme korkeatasoinen laitekanta ja henkilöstön osaaminen vesikemiasta tarjoaa käyttöösi tietoa, jota kaivon omistajana tarvitset. Yrityksemme on toimialamme yksi suurimmista toimijoista. Tarjoamme kokonaisvaltaista vedenhallintapalvelua jossa korkea ongelmanratkaisukyky nousee merkittävään keskiöön. Yrityksenä olemme erikoistuneet puhtaan talousveden saamiseen vesikaivoista. Mikäli vesianalyysin mittaustulokset ylittävät Suomen terveysviranomaisten laatusuositukset, on tärkeää ymmärtää mistä ongelmat johtuvat ja miten niitä voidaan lähteä korjaamaan. Voit tilata vesinäytteen soittamalla numeroon 041 313 0615.

Haluan tarjouksen veden tutkimuksesta

Ota yhteyttä ja täytä lomake

* Haluan lisätietoa:
VesikaivohuoltoKaivopumput tai muu kaivotekniikkaVesinäyteVedensuodatusKuntotutkimus