Vedensuodattimet rengas- ja porakaivoihin sekä keskisuurin vedenottamoihin. Toteutamme myös asennukset ja huollot takuutyönä

Vedensuodattimen hankintaa suunnitellessa olisi hyvä ymmärtää vesikaivon rakenteellisten sekä ympäristötekijöiden vaikutus kaivoveden laatuun. Huoltamattomaan kaivoon suodattimen hankinta on usein asiakkaalle vain ylimääräinen kuluerä. On tärkeää ymmärtää mistä vedenlaatuun liittyvät ongelmat syntyvät ja miten niitä voidaan korjata.

Suomen pohjaveden laatu on yksi maailman parhaita ja sen valjastaminen vesikaivosta hanaan puhtaana on usean tekijän summa. Asiantuntijamme auttavat sinua etenemään hankinnassa oikeassa järjestyksessä. Voit varata maksuttoman arviokäynnin soittamalla numeroon 041 313 0615.

Haluan tarjouksen vedensuodattimesta

Miten valitsen oikean suodattimen?

Vedensuodattimen valinta tehdään asiakkaan tarpeisiin aina vesikaivon vesinäytteen pohjalta. Veden kemiallinen koostumus analysoidaan laboratoriossamme, jonka jälkeen asiantuntijamme rakentavat räätälöidyn suodatinratkaisun kulloiseenkin tarpeeseen. Vesikaivon rakenteelliset sekä ympäristötekijät on hyvä ottaa myös suunnitteluvaiheessa huomioon.

Yleisimmät käytetyt suodatinmallit:

– kiintoainesuodatin
– vastavirtahuuhtelusuodatin
– käänteisosmoosisuodatin

Myynti ja asennuspalvelu takuutyönä

Asiantuntijamme auttavat tuotteiden valinnassa sekä niiden sujuvassa käyttöönotossa. Varaa maksuton suunnittelukäynti ja autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut. Suodatinmarkkinoilta löytyy lukuisia eri variaatioita veden puhdistamiseen. Jotta laitteen kapasiteetti vastaa asiakkaan vedenkulutuksen käyttöastetta, on hyvä käydä ennen laitehankintaa riittävä tarvekartoitus yhdessä myyjän kanssa. Oikein valittu suodatinjärjestelmä voi tuoda asiakkaalle merkittäviä taloudellisia säästöjä.

Vedensuodattimet asennettuna:

– kiintoainesuodattimet
– vastavirtahuuhtelusuodattimet
– käänteisosmoosisuodattimet

Vedensuodattimien huoltopalvelu

Kaikki markkinoilla olevat suodattimet vaativat määräaikaishuoltoja toimiakseen. Huollon tarpeet vaihtelevat suodatinmallien välillä, veden käyttöasteen sekä käytössä olevan veden laadun mukaan. Toteutamme eri laitevalmistajien suodattimien huollot ja korjaukset takuutyönä.

Saat meiltä mm:

– suodatinpatruunat
– suodatinmassat
– varaosat ja tarvikkeet
– suodatinhuollot


Ota yhteyttä ja täytä lomake

* Haluan lisätietoa:
VesikaivohuoltoKaivopumput tai muu kaivotekniikkaVesinäyteVedensuodatusKuntotutkimus