Salaoja- ja sadevesiremontti avaimet käteen -palveluna takuutyönä

Suomen Kaivohuolto Oy toteuttaa salaoja- ja sadevesiremontin “avaimet käteen” -palveluna ympäri vuoden. Asiakaskuntaamme kuuluvat taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet.

Pitkä kokemus koneurakoinnista jota salaojaremontti pitkälti on, takaa asiakkaalle viimeistellyn lopputuloksen kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme remontin yhteydessä tarvittaessa pihojen uudelleen muotoilut ja viherrakentamisen. Voit varata maksuttoman arvionkäynnin jossa ammattilainen tekee suunitelman ja kustannusarvion tarvittavista toimenpiteistä, yhdessä asiakaan kanssa. Ajanvaraukset: 045 171 4211.

Haluan tarjouksen salaojaremontista

Salaoja- ja sadevesiremontti

Salaoja- ja sadevesiremontin toteutus kestää yleensä n.3-5 päivää. Korkealaatuiset tuotteet sekä vahva ammattiosaaminen tarjoavat asiakkaallemme pitkäikäiset ja toimivat ratkaisut.

Työtä suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon kiisteistön piha-alueiden maanmuokkaus ja viherrakentamisen tarpeet, niiden yhdistäminen remonttiin tyo kiintestön omistajalle säästöjä.

Tilaa maksuton suunnitelma, saat tarkan ja eritellyn urakkatarjouksen kokonaisuuden toteutuksesta.

Ajanvaraukset: 045 171 4211

Piha-aluiden maamuotoilut ja maisemointi

Mikäli remontin yhteydessä on toiveita tehdä pihojen uudelleenmuotoiluja voidaan nämä työt yhdistää remonttiin, näin usein piharakentamisessa säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa

Piharakentamisen monipuolinen osaaminen mahdollistaa kokonaisvaltaisen urakoinnin salaojaremontin yhteydessä.

Kauttamme saat piharakentamiseen:

Kalliomurskeet, sepelit, kivituhka, kourikkeet, sorat, singelit, mullat, hiekat yms.

Viherrakentaminen ja viimeistely

Edustajat suunnittelevat asiakkaan kanssa yhdessä kiinteistön viheralueiden ja pihapiirin rakentamisen, jolloin lopputuloksena on toimiva ja silmää miellyttävä lopputulos.

Kauttamme saat piha- ja vaiherrakentamista varten:

Pohjatyöt, terassit, muurit, portaat, kivetykset, rajaukset ja tienreunat, istutukset, nurmetus, katteet, yms.


Ota yhteyttä ja täytä lomake

* Haluan lisätietoa:
VesikaivohuoltoKaivopumput tai muu kaivotekniikkaVesinäyteVedensuodatusKuntotutkimusSalaojaremonttiSadevesiremonttiSalaojahuolto